Fosa septica ecologica

 

Fosa septica ecologica reprezinta solutia ideala pentru colectarea si pretratarea apelor uzate menajere inaintea evacuarii, fiind folosite in mod special pentru zonele care nu beneficiaza de canalizare in sistem centralizat.

 

Santura pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de fose septice ecologice, adaptate in functie de numarul de locuitori din locuinta sau ansamblul rezidential, precum si in functie de locatia aleasa, ori adancimea la care sunt amplasate.

 

Spre deosebire de fosa septica in sistem clasic, construita din beton, fosa septica ecologica este construita din materiale compozite reciclabile, precum polietilena liniara, poliesteri sau fibra de sticla.

 

Avantaje multiple pentru fosa septica ecologica.

Din acest punct de vedere, fosa septica ecologica prezinta o serie intreaga de avantaje, precum greutate redusa, ceea ce conduce la transport si montaj cu mult ma simple si cu economii financiare consistente. De asemenea, fosa septica prezinta o buna rezistenta la coroziune, cu risc redus de fisurare si de infiltratii a apei reziduale si dejectiilor de natura menajera in sol. Nu in ultimul rand, acest tip de recipiente sunt mai usor de curatat decat sistemele clasice, necesitand o vidanjare la intervale de timp mai mari.

Nu in ultimul rand, Santura ofera o garantie extinsa pentru fosele septice puse la dispozitia clientilor sai, alaturi de o gama intreaga de bioactivatori si solutii de curatare a instalatiei de canalizare, suta la suta ecologice si conforme cu standaredele europene in materie de protectia mediului.