Bioactivatori fosa septica

 

Atunci cand achizitionam sau construim o fosa septica, trebuie sa luam in calcul si solutiile de intretinere a acesteia. Astfel, dincolo de golirea regulata si eventuala curatare a fosei, trebuie sa luam in calcul si solutiile pentru o intretinere si functionare adecvata a acestui sistem de evacuare. Tinand seama a de obicei fosele septice sunt amplasate in zone in care nu exista acces la sistemul centralizat de canalizare si uneori nici la surse de apa potabila sau menajera, solutiile de intretinere sunt cu atat mai necesare.

 

Santura pune la dispozitia consumatorilor o gama variata de bioactivatori pentru fosa septica, ministatii de epurare, statii de epurare de mari dimenziuni cat si pentru haznale, folositi pentru o functionare corecta si eficienta a acesteia. Desi exista unele voci potrivit carora nu este absolut necesar sa folosim bioactivatori fosa septica, in realitate, rolul acestora este unul bine definit. Concret, acestia au capacitatea de a marunti si fluidiza particulele solide din scurgerile provenite din chiuvete sau din vasul de toaleta, astfel incat fosa septica sa poata functiona la capacitate maxima.

 

Dincolo de acest aspect, daca folosim bioactivatori pentru fosa septica, ajutam la eliminarea mirosurilor neplacute, reducem nivelul namolurilor depuse si evitam colmatarea conductelor de evacuare. Nu in ultimul rand, prin folosirea de bioactivatori pentru fosa septica, vom chema vidanja mai rar decat in mod normal, iar acest lucru se traduce in economii importante la bugetul familial. De asemenea, solutiile oferite de Santura vor conduce la o crestere a duratei de viata atat a instalatiei sanitare, cat si a fosei septice, in ansamblu. In plus, bioactivatorii pentru fose septrice sunt suta la suta biodegradabili si ecologici.