DESPRE REZERVOARE

 

REZERVOARELE DE LICHIDE TELCOM
Sunt unități de colectare și stocare a apei sau pentru stocarea lichidelor alimentare, proiectate și confecționate astfel încât să corespundă oricăror exigențe; ele pot fi atât SUPRATERANE cât și îngropate sau SUBTERANE cu capacitate de la 100 litri până la 50.000 litri.
 

DOMENII DE APLICARE
Rezervoarele de apa, de lichide, își găsesc largi aplicații atât pentru uz civil cât și pentru uz industrial cu precădere în industria alimentară (apă, vin, ulei) cât și în cea a industriei chimice.

 

 

CATEGORII PRINCIPALE DE PRODUSE
Iata principalele categorii de REZERVOARE LICHIDE, pe care le comercializam si care suntem convinsi ca acopera toate cerintele si exigentele oricarui client:
 

1. REZERVOARE LICHIDE sau REZERVOARE APA (PSI) SUPRATERANE si aici avem alte 4 categorii (click pe categorii, pentru mai multe informatii):

 

2. REZERVOARE LICHIDE sau REZERVOARE APA INCENDIU (PSI) SUPRATERANE DE MARI VOLUME

 

3. REZERVOARE LICHIDE sau REZERVOARE APA INCENDIU (PSI) SUBTERANE si aici avem alte 4 categorii (click pe categorii, pentru mai multe informatii):

 

4.  REZERVOARE LICHIDE sau REZERVOARE APA INCENDIU (PSI) SUBTERANE de MARI VOLUME 


AVANTAJELE PRODUSULUI 
Sunt construite din PE (polietilenă liniară), prin metoda turnării rotaționale. Polietilena liniară PE, prezintă următoarele avantaje:

  • foarte bună rezistență la impact;
  • radiațiile UV nu o traversează;
  • rezistență la atacurile agenților chimici și la coroziune;
  • rezistență mecanică și termică la temperaturi cuprinse între -600C și +800C;
  • si nu in ultimul rand, un aspect foarte plăcut al suprafețelor externe și interne.

 

INDICAT PENTRU ALIMENTE - producătorul garantează pentru rezervoarele marcate cu inscripția 'pentru alimente' - utilizarea de materie primă virgină de cea mai inaltă calitate, astfel ca să nu se producă nici o modificare a gustului și mirosului, specifice conținutului.


Rezistența UV și protecția împotriva formării algelor - rezervoarele nu sunt transparente (sunt colorate în masă) și sunt realizate din rășini și aditivi cu rezistență la razele UV și în afara de această structură monolitică și grosimea produsului, conferă o înaltă rezistentă mecanică și termică la schimbările de temperatură, cuprinse între - 600C și + 800C. Dacă doriți să utilizați la temperaturi care nu sunt cuprinse în acest interval, vă rugăm să contactați BIROUL NOSTRU TEHNIC. Toate aceste caracteristici permit instalarea rezervorului în exterior cu expunere directă la razele solare, în afară de acesta sunt garantate 100% împotriva formării algelor.
Înalta calitate a materialelor folosite împiedică, 100% trecerea luminii prin pereții rezervorului și garantează conservarea conținutului împotriva razelor UV.

CADRU LEGISLATIV & OBLIGATIVITATEA DETINERII UNOR REZERVOARE DE APA PSI
Normele generale PSI, de prevenire si stingere a incendiilor, prevad reguli foarte stricte, conform carora toate unitatile economice trebuie sa detina capacitati suficiente de apa pentru stingerea  incendiilor. Vezi aici ce spune exact CADRU LEGISLATIV P119

 

Nu esti sigur ca ai inteles ce produs se potriveste nevoilor tale sau pur si simplu doresti informatii suplimentare/o oferta personalizata, specialistul nostru Santura este la un telefon distanta 0748 218 240 sau puteti completa formularul de contact si va contactam noi!