DESPRE REZERVOARE

REZERVOARELE TELCOM
Sunt unități de colectare și stocare a apei sau pentru stocarea lichidelor alimentare, proiectate și confecționate astfel încât să corespundă oricăror exigențe; ele pot fi atât supraterane cât și îngropate cu capacitate de la 100 litri până la 50.000 litri.

Sunt construite din PE (polietilenă liniară), prin metoda turnării rotaționale.
Polietilena liniară PE, prezintă următoarele avantaje:
- foarte bună rezistență la impact;
- radiațiile UV, nu o traversează;
- rezistență la atacurile agenților chimici și la coroziune;
- rezistență mecanică și termică la temperaturi cuprinse între -600C și +800C;
- aspect foarte plăcut al suprafețelor și interne.
 

DOMENII DE APLICARE
Rezervoarele își găsesc largi aplicații atât pentru uz civil cât și pentru uz industrial cu precădere în industria alimentară (apă, vin, ulei) cât și în cea a industriei chimice.
 

 

AVANTAJELE PRODUSULUI 
INDICAT PENTRU ALIMENTE - producătorul garantează pentru rezervoarele marcate cu inscripția 'pentru alimente' - utilizarea de materie primă virgină de cea mai inaltă calitate, astfel ca să nu se producă nici o modificare a gustului și mirosului, specifice conținutului.
Rezistența UV și protecția împotriva formării algelor - rezervoarele nu sunt transparente (sunt colorate în masă) și sunt realizate din rășini și aditivi cu rezistență la razele UV și în afara de această structură monolitică și grosimea produsului, conferă o înaltă rezistentă mecanică și termică la schimbările de temperatură, cuprinse între - 600C și + 800C. Dacă doriți să utilizați la temperaturi care nu sunt cuprinse în acest interval, vă rugăm să contactați BIROUL NOSTRU TEHNIC. Toate aceste caracteristici permit instalarea rezervorului în exterior cu expunere directă la razele solare, în afară de acesta sunt garantate 100% împotriva formării algelor.
Înalta calitate a materialelor folosite împiedică, 100% trecerea luminii prin pereții rezervorului și garantează conservarea conținutului împotriva razelor UV.