DESPRE SEPARATOARE DE ULEIURI

SEPARATOARELE DE ULEIURI TELCOM
Separatoarele de uleiuri TELCOM, facute din polietilenă. material reciclabil integral, se utilizează atunci când este necesar să se efectueze separarea uleiurilor de origine minerală (neemulsionate), insolubile în apă, prezente în apele provenite din spălarea platformelor betonate, înaintea deversării în canalizarea publică sau în colectorul indicat de către Autoritatea Competentă.

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE
Principiul lor de funcționare se bazează pe utilizarea unor recipiente de calm dotate cu un compartiment intern, în care se dă posibilitatea uleiurilor de a pluti în baza unor mecanisme fizice de separare gravimetrică lichid-lichid; substanțele separate rămân blocate în compartimentul intern în timp ce lichidele epurate trec în bazinul principal printr-o deschidere de pe fundalul compartimentul intern, și se îndreaptă către ieșire.

 

 

 

Modelele ECO DEO
Sunt separatoarele de uleiuri care în normele UNI EN 85/1 și 858/2 sunt definite de CLASA II - Separatoare de gravitație.

 

 

 

Modelele ECO DEO/C
Sunt dotate cu o unitate lamelară pentru a induce procesul de coalescenta care înseamnă "unirea mai multor picături intr-o singură picătură".

 

 

 

Aceste produse în normele UNI EN 585/1 și 858/2 sunt definite de CLASA I - Separatoarele  coalescente - și permit obținerea unui randament major raportat la același volum. Sunt recomandate în cazurile în care se impun limite deosebit de restrictive.

 

 

PERFORMANȚĂ

  • prin utilizarea Biocomplex W Hydrocarbs se obtin urmatoarele avantaje:
               - eliminarea vidanjării separatoarelor de ulei;
               - ecologizarea separatoarelor de ulei;
               - tratarea apelor reziduale contaminate cu petrol;

 

NOMENCLATURĂ
1 - Intrare ape reziduale
2 - Aerisitor bio - gaz de 1"
3 - Dop de vizitare și prelevare d. 420
4 - Ieșire  ape reziduale
5 - Zona de separare
6 - Zona apa limpezită
7 - Nervuri de intrare
8 - Unitate lamelarăUNITATE LAMELARĂ - SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Dimensiuni: 500 x 500 x 200 mm
- Suprafața totală dezvoltată: 0,25 m2
- Apa absorbită:< 0,04 %