Misiune & Valori Santura

SANTURA este o companie cu capital privat 100% romanesc, specializata in tratarea apelor uzate, a hidrocarburilor, a grasimilor organice, a namolurilor contaminate, a dejectiilor animaliere, a lacurilor, iazurilor si lagunelor, utilizand soluții 100% biologice, 100% nepatogene si 100% nepoluante.

Expansiunea continua a omului asupra spatiului natural si nevoia continua de dezvoltare a societatii au condus la probleme de mediu dintre cele mai diverse. Venit din natura, inapoi in natura. Acesta este spiritul SANTURA, care si-a ales drept menire sa repare acolo unde procesul de dezvoltare umana a deteriorat de-a lungul timpului. Prin tot ceea ce iti ofera, SANTURA este aliatul tau natural in combaterea poluarii si a factorilor nocivi pentru mediu, in regenerarea acestuia si pastrarea unei lumi mai curate.

Orice companie care se respecta si isi respecta partenerii este cladita pe valori solide, motiv pentru care ne-am propus sa devenim un partener de incredere atat pentru mediul de afaceri, spitale, zone rezidentiale, administratii publice locale, gospodarii individuale, etc., in efortul acestora de a se conforma celor mai exigente standarde impuse de mediu, cat si pentru NATURA.

Protejarea mediului inconjurator este o datorie fundamentala a membrilor societatii, iar fiecare cetatean sau societate comerciala trebuie sa aplice consecvent metode de conservare si refacere a ambientului natural si sa se doteze cu mijloace tehnologice biologice de prevenire si limitare a poluarii.

In contextul integrarii europene, responsabilitatea protejarii mediului devine o preocupare principala. SANTURA  s-a nascut si din nevoia stringenta de a prelua aceasta responsabilitate, de a rezolva problemele de mediu existente si a propune solutii adaptate in functie de nevoi si resurse.

Prin ce ne diferentiem de competitori?
Pe langa solutiile 100% biologice, 100% nepatogene si 100% nepoluante, SANTURA vine cu un sistem revolutionar: statii de epurare unice in Romania, in concordanta cu cele mai noi standarde europene de mediu, care nu produc namol rezidual. Pe langa unicitate, alte 3 criterii fac diferenta: costurile reduse, solutiile biologice personalizate si garantiile pe termen lung.

De asemeni, garantam administrarea completa a investitiilor partenerilor nostri de la evaluare si consultanta, proiectare, avizare si autorizare, montaj, punere in functiune, instruirea personalului, si pana la urmarirea periodica a functionarii in normele de mediu impuse.

Produsele SANTURA merg la radacina problemei, prin folosirea de compusi certificati de tulpini bacteriene, extrem de atent selectate.

De asemeni, ele nu intervin in structura initiala a mediului, intrucat compusii folositi sunt extrasi direct din natura, nemodificati genetic.

Tehnologia statiei de epurare, cat si selectarea algelor brune, bacteriilor si enzimelor folosite pentru producerea fiecarui produs in parte reprezinta garantia succesului (apa uzata tratata se conformeaza atat HG 188/2002 – normativul NTPA-001 cat si HG 352/2005 – normativul NTPA-002, dupa cum este cazul).

Produsele si sistemele SANTURA reprezinta rezultatul a peste zece ani de cercetare si sunt certificate in concordanta cu normele europene EC 834/2007 si EC 889/2008.

In misiunea ei de regenerare a naturii, SANTURA urmeaza cu strictete o serie de pasi pentru maximizarea rezultatelor: analiza-diagnoza actiune.
In toate aceste faze, echipa noastra de consultanti iti este alaturi, pentru a-ti recomanda cele mai potrivite echipamente si tehnologii.


Uneori, orice clipa de intarziere poate conduce la efecte devastatoare asupra mediului.

Acţioneaza acum pentru a oferi celor din jur un spatiu respirabil si lipsit de efectele iremediabile
ale poluarii, apeland la echipa SANTURA.

Specialistii nostri au oricand la dispozitie solutia potrivita pentru tine!

Date contact:
Tel. : +40 237 232 127
         +40 748 218 240
E-mail : office@santura.ro
Site : www.santura.ro

Noi te vom ajuta sa redai mediului inconjurator sansa la viata!

Certificat ISO 9001: 2008 Sistemul de management al calitatii. DOWNLOAD
Certificate ISO 9001: 2008 Quality Management  System. DOWNLOAD
Certificat ISO 14001:2004 Sistemul de management de mediu. DOWNLOAD
Certificate ISO 14001:2004 Environmental Management System. DOWNLOAD

 

De ce sa alegeti Santura?

Odata ce ai apelat la echipa SANTURA, ai castigat nu doar o formula optima de a remedia problemele de mediu, ci si un aliat pe termen lung, dornic sa iti ofere sprijinul si garantia lucrului bine facut. Gaseste toate avantajele utilizarii produselor SANTURA aici.

Portofoliu

Clientii nostri sunt foarte importanti pentru noi, astfel incat fiecare lucrare este realizata tinand cont de cerintele si necesitatile acestora. Portofoliul nostru de lucrari demonstreaza experienta si seriozitatea echipei SANTURA, precum si preocuparea continua pentru calitatea lucrarilor si produselor. 
Lucrari realizate cu succes de echipa SANTURA:
- Furnizarea, montarea si punerea  ...

Brosura noastra

Expansiunea continua a omului asupra spatiului natural si nevoia continua de dezvoltare a societatii au condus la probleme de mediu dintre cele mai diverse. Venit din natura, inapoi in natura. Acesta este spiritul SANTURA, care si-a ales drept menire sa repare acolo unde procesul de dezvoltare umana a deteriorat de-a lungul timpului.   BROSURA SANTURA