Bioactivatori fose septice

 

Mirosurile neplacute cauzate de infundarea sau colmatarea instalatiei de scurgere la fosa septica reprezinta unul dintre principalele neajunsuri ale acestui sistem de evacuare a apelor uzate. Pentru remedierea acestei probleme, specialistii recomanda folosirea de bioactivatori pentru fose septice, care vor asigura o functionare optima a acestui sistem de evacuare si depozitare a apelor si dejectiilor menajere, fara apelarea permanenta la specialisti.

 

Astazi, exista pe piata o gama larga de bioactivatori pentru fose septice, cu ajutorul carora sa mentii sanatatea tevilor, dar si a familiei tale. Acestea fac parte din gama de bioactivatori naturali, pe care specialistii Santura le recomanda atat pentru rezolvarea unor probleme aparute in timpul functionarii, cat si cu rol preventiv. Astfel, daca este sa discutam despre bioactivatori pentru fose septice, acestea au rolul de a mentine echilibrul biologic al bacteriilor din vasul de scurgere, eliminand problemele de blocaj si mirosurile neplacute ce pot refula in interiorul locuintei tale.

 

Actiune rapida si odorizare.

De asemenea, acestea beneficiaza de actiune rapida, de la cateva ore la cateva zile, astfel incat efectele asupra instalatiei de evacuare se vor vedea imediat. In plus, produsele recomandate de Santura sunt suta la suta ecologice si sigure la manevrare, astfel incat acestea beneficiaza de eficienta sporita, chiar fara apelarea la un specialist in fose septice. Nu in ultimul rand, folosirea de bioactivatori pentru fose septice poate avea rol de odorizant, in conditiile in care multe dintre ele sunt concepute pe baza de parfumuri biologice speciale pentru interiorul foselor.

 

Specialistii Santura recomanda folosirea de bioactivatori pentru fose septice, alaturi de gama sa de bioactivatori naturali in stare lichida, care au rolul de curatare si desfundare a tevilor, dar si de asigurarare sanatatii acestora, conferind intregii instalatii o fiabilitate crescuta.