Cele mai bune fose septice

 

Pe piata exista astazi o multime de producatori si distribuitori de fose septice, de diferite modele si la diferite capacitati. In aceste conditii, este oarecum dificil sa identificam cele mai bune fose septice, care sa se potriveasca exact cerintelor noastre. Din acest motiv, atunci cand dorim sa identificam cele mai bune fose septice este indicat sa apelam la sprijinul unui specialist, astfel incat sa fim siguri ca vom alegerea noastra va fi si cea potrivita.

 

In principiu, exista doua mari categorii de fose septice folosite in ziua de astazi. Vorbim despre fose septice din beton si fose septice din materiale reciclabile (polietilena liniara, fibra de sticla, etc). Cum identificam insa cele mai bune fose septice si de unde stim care dintre ele va da randamentul cel mai bun pentru spatiul nostru de locuit?

 

Din acest punct de vedere, specialistii Santura inclina spre fosele septice ecologice din materiale reciclabile, care prezinta o serie de avantaje substantiale fate de clasicele fose din beton. In primul rand, acestea sunt construite din polietilena liniara sau fibra de sticla, un material usor si compact, rezistent totodata, care poate fi usor transportat dintr-un loc in altul, la costuri reduse. De asemenea, materialul din care este facut asigura o etanseizare totala, astfel incat orice scurgere de dejectii menajere in sol sau in panza freatica este aproape exclusa, cu exceptia accidentelor si socurilor puternice, generatoare de fisuri. Aceste aspecte nu sunt intotdeauna garantate la fosele septice din beton, care sunt greoaie si de multe ori se construiesc prin turnare, direct pe amplasament si se pot fisura in timp. Nu in ultimul rand, fosele septice din beton nu elimina in totalitate riscul infiltratiilor, astfel incat scurgerea apelor menajere in sol poate prezenta risc pentru mediu, dar si pentru sanatatea ta si a familiei tale.

 

Acesta este motivul pentru care Santura iti recomanda cele mai bune fose septice din polietilena liniara de inalta densitate, concepute din materiale reciclabile si pe baza de tehnologii moderne de decantare si dizolvare a materiilor solide. Nu in ultimul rand, iti punem la dispozitie cele mai eficiente solutii si bioactivatori de curatare si intretinere fose septice, astfel incat acestea sa beneficieze de o durata de viata prelungita si o golire la intervale mult mai mari.