Epurarea apelor uzate

 

Apa reprezintă unul dintre cele mai de preţ daruri ale naturii, iar în timpurile noastre a devenit o resursă din ce în ce mai preţioasă. Iar dacă pentru colectarea apelor menajere se mai găsesc soluţii, precum fosele septice sau simplele haznale din beton, epurarea apelor uzate reprezintă o problemă esenţială pentru marile comunităţi, dar şi pentru familiile preocupate de un mediu sănătos pentru generaţiile viitoare.

 

Din acest punct de vedere, Santura vine cu o serie de soluţii inovative şi complete pentru epurarea apelor uzate, începând de la echipamente, până la soluţii si bioactivatori de curăţare şi de întreţinere. Astfel, la Santura poţi găsi ministaţii de epurare, destinate pentru uz familial sau chiar pentru grupuri de câteva familii, dar şi staţii de epurare de mari dimensiuni, capabile să asigure epurarea apelor uzate pentru şcoli, spitale, localitati pana in 2.000 locuitori sau alte instituţii publice.

 

Spre deosebire de alte soluţii, precum fosa septică sau haznaua, staţia pentru epurarea apelor uzate are nevoie de vidanjare foarte rar si nici de întreţinere la intervale mici de timp. Aceasta îşi reglează practic singură ciclul de funcţionare si datorita bioctivatorilor proprii din alge marine, în funcţie de debitul materiilor supuse epurării, precum şi de densitatea acestora.

 

În plus, staţiile pentru epurarea apelor uzate de la Santura sunt prietenoase cu mediul, folosind soluţii sută la sută naturale, pe bază de alge marine atent selecţionate. Acestea necesită o întreţinere minimă, ceea ce reprezintă un element demn de luat în calcul la momentul achiziţiei. De asemenea, echipamentele beneficiază de garanţie extinsă, fiind totodată silenţioase şi fără degajare de mirosuri neplăcute.