Fosa septica Cluj

 

Montarea si intretinerea unei fose septice este acum mai usoara prin serviciul de fose septice Cluj, pe care Santura il pune la dispozitia ta. Astfel daca este din municipiul cluj Napoca sau din judetul Cluj, poti beneficia de un grad sporit de civilizatie, chiar fara sa fii racordat la sistemul centralizat de canalizare. In acest sens, specialistii Santura iti vor sta la dispozitie cu cele mai utile sfaturi si informatii, cu solutii aplicate pe nevoile familiei tale in materie de montaj si intretinere pentru fosa septica Cluj.

 

Pentru locuitorii din mediul rural, fosa septica din beton reprezinta poate solutia cea mai la indemana si cea mai utilizata. Aceasta are avantajul ca poate fi construita practic cu materiale uzuale, aflate la indemana oricui. Prin urmare, vechile haznale sunt inlocuite astazi cu o fosa septica la cele mai inalte standarde, cu camere de decantare si inchidere ermetica, pentru eliminarea mirosurilor.

 

Santura vine astazi in fata locuitorilor din Cluj cu o gama completa de fose septice ecologice si solutii de intretinere a acestora, astfel incat bugetul familiei sau al afacerii tale sa nu aiba de suferit. Spre deosebire de fosa septica din beton, cea ecologica este construita din polietilena liniara sau din fibra de sticla, un material reciclabil, care prezinta multiple avantaje. In primul rand, acesta este mai usor si, ca atare, mult mai ieftin de transportat. De asemenea, acest tip de fose nu necesita o constructie speciala, putand fi montate cu usurinta intr-o groapa sapata in pamant, la o inaltie rezonabila astfel incat sa avem acces la o gura de vizitare.

 

In ceea ce priveste intretinerea, aceasta se poate face foarte usor cu ajutorul gamei de produse bioactivatori si servicii pentru fosa septica Cluj. Acestea sunt concepute din substante suta la suta naturale, cu rol de a fluidiza materiile deversate, pentru a le face mai usor de evacuat si de vidanjat. Toate aceste se vor rasfrange in mod pozitiv asupra bugetului tau, in conditiile in care vei avea nevoie de intretinere si vidanjare mai rare.