Fose septice Arad

 

 

Pentru o functionare optima a unei fose septice, este important ca rezervorul acesteia sa fie curatat frecvent, inainte ca nivelul namolului sa devina suficient de ridicat, iar materiile solide din partea de jos sa ajunga in campul de drenaj, pentru ca astfel se vor obtura conductele de drenaj. In acest sens, Santura ofera o gama variata de solutii de curatare ecologice pentru fose septice Arad si nu numai.

 

De asemenea, specialistii Santura recomanda sa va asigurati ca exista permanent bioactivatori in fosa septica. Misiunea lor este de a digera toate materiile organice, iar in lipsa lor fosa septica se va transforma pur si simplu intr-un rezervor de depozitare pentru deseuri, vidanjarea impunandu-se mult mai des.

 

In utilizarea de fose septice Arad trebuie tinut cont de faptul ca exista numerosi factori ce duc la depasirea actiunii bioactivatorilor, iar printre acestia se numara cantitatile excesive de detergenti, inalbitori si alte substante chimice de uz casnic eliberate in fosa septica. De asemenea, gunoiul mareste substantial acumularea de solide, eliminarea de obiecte care nu sunt biodegradabile in sistem, eliminarea unor cantitati excesive de grasimi care desi sunt biodegradabile, toate au nevoie de anumite tipuri de bacterii pentru a fi degradate si vidanjate. Aruncarea de mucuri de tigara sau servetele in fosa septica sunt contraindicate de asemenea, pentru ca sunt greu de descompus.

 

De aceea, Santura recomanda adaugarea din cand in cand de bioactivatori care sa intretina fosa septica la un nivel optim de utilizare. Astfel de produse sunt extrem de utile in toate situatiile, pentru ca descompun si elimina substantele organice ce incarca fosa septica.