Fose septice Bacau

 

Fosele septice reprezinta o solutie traditionala a necesitatilor de eliminare a apelor reziduale pentru locuintele casnice sau spatii comerciale fara acces la drenajul centralizat al localitatii din care fac parte. Santura ofera clientilor sai fose septice pentru uz casnic si comercial, inclusiv statii potrivite pentru aplicare la mica adancime sau la suprafata solului.

 

Informatii de baza pentru fosa septica

Rezervorul septic serveste ca bazin de decantare, unde se acumuleaza deseuri solide ce se descompun treptat prin actiunea bacteriana a bioactivatorilor. In cadrul serviciului fose septice Bacau unele dintre deseurile solide sunt de fapt lichefiate de aceasta descompunere bacteriana a bioactivatorilor, iar restul deseurilor se acumuleaza la fund, ca un strat de namol.

 

Cei care traiesc mai mult in zonele rurale sau limitrofe oraselor au fost fortati sa se documenteze despre intretinerea si functionarea instalatiei de tratare a canalizarii atasata casei lor prin serviciul fose septice Bacau oferit de Santura. De obicei, un rezervor septic este conectat la un camp de drenaj sau la o groapa de exfiltratii. Daca este bine intretinut, conform cu solutiile de curatare ecologice de la Santura, o astfel de statie bine conceputa va dura aproape la nesfarsit. Cu toate acestea, daca este neglijata prea mult timp, fosa septica nu poate sustine si va impiedica campul de drenaj. Aceasta neglijare poate duce la o vidanjare costisitoare si chiar o inlocuire a conductelor de scurgere, care v-ar putea afecta in mod substantial bugetul.