Fose septice Baia Mare

 

Pentru cine a ajuns in Maramures a ramas probabil surprins de frumusetea zonei si de multitudinea de pensiuni care au impanzit acest taram de vis. Nu este intamplator faptul ca tot mai multi romani si nu numai aleg sa viziteze acest tinut istoric, transformandu-l intr-o adevarata mina de aur pentru dezvoltatorii din sectorul agroturismului. Insa turistii din ziua de astazi sunt amatori atat de obiceiuri arhaice, dar si de confortul necesar traiului in secolul 21. In sprijinul acestei idei, specialistii Santura iti stau la dispozitie cu gama de fose septice Baia Mare, statii de epurare sau ministatii de epurare si cu solutiile adecvate de curatare si intretinere curenta a acestor sisteme de evacuare a apelor uzate.

 

Indiferent ca esti din Baia Mare sau din imprejurimi, va trebui sa iei in calcul ca achizitia, montajul si mai ales intretinerea unei fose septice trebuie facuta cu mare atentie. Este motivul pentru care consultantii Santura iti stau mereu la dispozitie cu cele mai prompte informatii si solutii la problemele tale. Una dintre situatiile ridicate de utilizatorii de fose septice Baia Mare, dar si din alte orase ale tarii, o reprezinta mirosurile persistente si functionarea necorespunzatoare. In acest sens, specialistii Santura recomanda sa nu folosesti produse chimice pentru curatare si dizolvarea materiilor solide in suspensie. Pentru aceasta, ai la dispozitie gama de bioactivatori suta la suta naturali, conceputi din extrasi de alge brune, care au capacitatea de a descompune si de a digera materiile solide din apa menajera. Acest lucru va conduce la fluidizarea continutului fosei septice, ceea ce il va face mai usor de vidanjat.

 

In acest mod, apeland la solutiile de fose septice Baia Mare mirosurile din locuinta si din curtea ta vor disparea, asigurand fosei o functionare corespunzatoare si de lunga durata.