Fose septice Bucuresti

 

Fosa septica reprezinta o modalitate curata si eficienta de a scapa de deseurile casei, iar gestionarea corecta a rezervoarelor va poate feri de probleme cu scurgerea apelor reziduale pentru multi ani. O componenta importanta a mentinerii acestor rezervoare o reprezinta inspectia regulata cu ajutorul specialistilor de la Santura, care pun la dispozitia clientilor si solutii speciale si bioactivatori pentru fosele septice oferite.

 

In cazul serviciului fose septice Bucuresti, Santura recomanda inspectarea in mod regulat a instalatiilor de evacuare pentru a va ajuta sa determinati cand este necesara pomparea.

 

Cand se recomanda vidanjarea

Multi proprietari de case doresc sa stie cat de des ar trebui sa-si goleasca fosa septica si de aceea, trebuie sa inteleaga ca exista diverse conditii ce afecteaza acest proces, astfel incat nu exista un raspuns prestabilit pentru toata lumea. Santura recomanda totusi cateva modalitati de a estima cand un rezervor ar avea nevoie de pompare, oferind si cateva sfaturi si operatiuni pe care le puteti face pentru a prelungi timpul necesar de pompare, prin intermediul serviciului fose septice Bucuresti.

 

Ca factor decisiv in cadrul pomparii fosei septice sunt straturile de namol ale rezervorului, care depind foarte mult de modul in care este instalat si utilizat sistemul. Principalul factor de instalare oferit prin fose septice Bucuresti este dimensiunarea rezervorului in raport cu dimensiunea proprietatii, astfel incat un sistem prea mic pentru casa va trebui pompat cu o frecventa mai mare.

 

Cel mai adesea, cei doi factori care influenteaza frecventa pomparii foselor septice sunt numarul de persoane din casa si modul in care este utilizata statia de evacuare.