Fose septice Zalau

 

Desi zona Ardealului se poate spune ca a fost mai mereu cu un pas inaintea altor regiuni  in ceea ce priveste gradul de civilizatie al locuitorilor sai, si aici mai exista zone care nu sunt inca racordate la sistemul public de canalizare. Este si cazul Zalaului, localitate situata in inima Ardealului, pentru care utilizarea de fose septice reprezinta o necesitate stringenta in lipsa altor solutii de evacuare a apelor menajere.

 

Din acest punct de vedere, Santura vine in sprijinul locuitorilor acestei zone prin serviciul de fose septice Zalau, cu ajutorul caruia puteti beneficia de consultanta specializata in ceea ce priveste evacuarea si tratarea apelor uzate. Astfel, veti putea avea informatii de prima mana in ceea ce priveste variantele de fose septice care se potrivesc nevoilor dumneavoastra, dar si sa beneficiati de oferte personalizate pentru sistemele de evacuare si de intretinere a acestora.

 

Una dintre marile dileme intampinate de locuitorii neracordati la sistemul centralizat de canalizare o constituie diferentele dintre fosa septica din beton si cea din polietilena liniara. Astfel, in vreme ce fosa septica din beton putem spune ca are o durata de viata nelimitata cu o intretinere corespunzatoare, cea din polietilena liniara sau fibra de sticla prezinta o serie intreaga de avantaje. Astfel, aceasta este mult mai usoara, fiind acoperita cu un strat de rasina, care ii confera un aspect neted la interior, facand-o mai usor de vidanjat si de curatat. De asemenea, aceasta este mai usor de transportat si de montat, conducand la reduceri importante ale cheltuielilor. Nu in ultimul rand, atunci cand apelam la fose septice Zalau putem fi siguri ca sistemul nostru de evacuare nu va produce disconfort vecinilor si nici familiei, prin mirosurile neplacute emanate. Acest lucru este eliminat atat prin etanseizarea perfecta, precum si prin solutiile de curatare si bioactivatorii naturali folositi de Santura.