Santura – tehnologia viitorului, pusa in slujba naturii

O companie cu capital integral romanesc ofera o noua viziune asupra modului in care ne raportam la mediul inconjurator, folosind solutii suta la suta biologice si compusi extrasi direct din natura. SANTURA pune la dispozitia publicului rezultatul unei munci intense a partenerilor sai – o gama larga de produse testate de peste 10 ani in tarile Uniunii Europene.

 

Desi este considerat unul revolutionar, sistemul de ecologizare folosit de SANTURA pune in folosul oamenilor un principiu vechi de cand lumea. Practic, putem spune ca acesta a stat permanent la indemana noastra, insa a fost ignorat din cauza produselor chimice care ne-au invadat viata. Este vorba despre capacitatea si nevoia bacteriilor de a se hrani cu substantele gasite in mediul ambiant, curatand astfel apa sau mediul in care acestea se dezvolta. Dupa ani intregi de studiu, cercetatorii au gasit solutia de punere in aplicare a proprietatilor fantastice, pe care algele brune marine le au, de potentare a bacteriilor, punand bazele unei noi tehnologii, oferite astazi de SANTURA.


Pe baza acestui principiu, a fost dezvoltata o gama intreaga de produse, ce pot fi utilizate in domenii dintre cele mai diverse: pornind de la industria alimentara, chimica si petroliera, pana cel rezidential, medical, turistic, agricultura si zootehnie.


Solutiile si produsele oferite de SANTURA au garantia ca sunt 100% biologice, nepoluante si nepatogene. Mai mult decat atat, sunt personalizate in functie de nevoile clientilor, respectand cele mai exigente cerinte in materie de protectie a mediului. Astfel, SANTURA urmareste pas cu pas investitia partenerilor sai, incepand de la evaluare si consultanta, proiectare, avizare si autorizare, pana la montaj, punere in functiune, instruirea personalului si urmarirea periodica a functionarii. Principala resursa de viata a planetei, apa, are acum o noua sansa prin statiile de epurare biologice SANTURA. Compania ofera o tehnologie unica in Romania, usor de intretinut, care nu consuma curent electric si nu produce namol rezidual, asa cum o fac instalatiile de tratare obisnuite. Folosind acelasi principiu revolutionar al depoluarii cu ajutorul axtractului de alge brune, apa epurata
poate fi folosita pentru irigarea plantelor ornamentale si a gazonului, in sistemele de irigare din agricultura, rezerve de apa pentru toalete, putand fi deversata in orice emisar natural, inclusiv in sol.


Venit din natura, inapoi in natura. Acesta este spiritul care defineste produsele si solutiile SANTURA, rezultate in urma a peste zece ani de cercetare.


Orice informatii legate de sistemul revolutionar SANTURA de regenerare a mediului, sunt accesibile la:

Tel./Fax: + 40 237 232 127
Mobil: + 40 748 218 240
E-mail: office@santura.ro
Adresa: Str. Dudului, nr. 15, Campineanca, Vrancea
Prezentarea detaliata a produselor si a companiei, pe www.santura.ro”

Sursa: www.monitorulvn.ro

http://www.monitorulvn.ro/articole/santura--tehnologia-viitorului-pusa-in-slujba-naturii_2_70860233.html

Postari recente

Doar 1% din resursa de apa a planetei reprezinta apa dulce! Cum protejam cei 1%? Responsabilitatea cui este, ce spune legislatia...

Marian Spinu, CEO SANTURA, invitat special la Digi 24 Galati

Santura – tehnologia viitorului in solutionarea problemelor de mediu