Doar 1% din resursa de apa a planetei reprezinta apa dulce! Cum protejam cei 1%? Responsabilitatea cui este, ce spune legislatia...

Doar 1%  din resursa de apa a planetei reprezinta apa dulce! Cum protejam cei 1%? Responsabilitatea cui este, ce spune legislatia si cum putem accesa tehnologii de epurare a apei unice in Romania, 100% biologice, 100% nepatogene si 100% nepoluante, avand costuri mult mai reduse decat cele produse de tehnologia actuala? De ce bazinele vidanjabile si fosele septice clasice nu reprezinta o solutie, ci doar un compromis? Afla raspunsurile la aceste intrebari si explicatia din spatele urmatoarelor afirmatii facute de  dl. Spinu Marian Spinu, CEO Santura, in cadrul emisiunii Vocile Galatiului, de pe Digi 24 Galati.
 
„...Procesele tehnologice reprezinta pericolul cel mai mare si aici ma refer la agentii economici...Toti agentii economici sunt obligati sa epureze apa si exista o mare confuzie: marea majoritate opteaza pentru un bazin vidanjabil, care pare a fi solutia, insa...”

„Normele uniunii europene au impus ca pana in 31 decembrie 2018 sa rezolvam problema epurarii apelor, deversarilor accidentale, deversarilor casnice si cele industriale. Momentan sunt doar niste actiuni timide...”

 

„Detinem singura solutie biologica activa, care nu inlocuieste ci potenteaza bacteria dezvoltata in statia de epurare...”

 

„Fata de solutiile clasice, costurile sunt infime...”


Vezi emisiunea completa aici:

Postari recente

Marian Spinu, CEO SANTURA, invitat special la Digi 24 Galati

Santura – tehnologia viitorului in solutionarea problemelor de mediu

Santura – tehnologia viitorului, pusa in slujba naturii